Inzerce Výprodeje zboží Hromadné slevy Slevy na mapě Slevy e-mailem

Maloobchodní výprodeje zboží jsou určeny pro prezentaci výprodejů zboží e-shopů a kamenných obchodů.
Každý výprodej může obsahovat seznam zboží automaticky importovaný nebo ručně zadaný. Uživatel si potom může zvolit zda prochází celé výprodeje, zboží a nebo obchody s výprodejem v dané sekci.
Zadání obchodu a výprodeje je snadné a v případě zájmu jsme schopni s čímkoliv pomoci. Pro obchody jsou Maloobchodní výprodeje ideální prezentací výprodejového a akčního zboží a pro uživatele zdrojem levných nákupů.

Informace
Autor: PG 06.02.2012

Ochrana osobních údajů

Naše společnost klade velký důraz na ochranu vašeho soukromí. Proto jsme se zavázali chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek. Přístupem a užitím stránek Výprodeje.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, popsanými v tomto prohlášení.

Získávání informací
Většinu stránek na Výorodeje.cz můžete navštívit bez nutnosti zadávat jakékoli osobní údaje. Na některých stránkách Vás však můžeme požádat o některá data, abychom mohli poskytnout nabízenou službu, kterou požadujete. Mezi takové osobní údaje mohou patřit jméno a příjmení, email nebo telefon. Žádnou z těchto informací však nemusíte zadávat, ale bez nich nebude možné poskytnout požadovanou službu.

Použití informací
Vaše data používáme pro dodání služeb, které požadujete. Například při zadání inzerátu, sledování oblíbených slev nebo pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Zavázek chránit osobní údaje
Naše společnost se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů, jejich neoprávěné shromaždování nebo jiné zneužívání. Samozřejmě plně respektujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.





TOPlist